2°C | Amsterdam

Bewoners De Schar aangehouden op verdenking van brandstichting

REGIO – De politie heeft twee bewoners van De Schar in Schagen aangehouden. Zij worden ervan verdacht tweemaal brand te hebben gesticht in de instelling voor jongeren met een verstandelijke beperking, waar ze zelf wonen.
Lees ook: Betere beveiliging na twee branden De Schar Schagen
Omdat de zaak gevoelig ligt, wil de politie niets zeggen over hun identiteit of leeftijd. De eerste brand bij De Schar woedde eind november, de tweede volgde een week later. Beide keren moesten de bewoners worden geëvacueerd en het pand ontruimd. Ook vielen er gewonden doordat bewoners rook inademden.
Organisatie de Prinsenstichting nam na de tweede brand maatregelen en besloot ’s nachts extra beveiliging in te zetten. De twee verdachten van de branden worden ondervraagd door de politie, laat een woordvoerder weten. Zij zitten voorlopig vast.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.