2°C | Amsterdam

Bewonersavond Hollands Kroon 3e kliko Hollands Kroon

Hollands Kroon – Op 3 maart aanstaande organiseert Hollands Kroon een Bewonersavond in het gemeentehuis in Anna Pauwlowna. Thema van de avond is ‘een derde kliko voor plastic afval’. De avond begint om 19:30 – 21:30 uur. 

Door afval goed te scheiden, blijven waardevolle grondstoffen behouden waarvan weer nieuwe producten kunnen worden gemaakt. De invoering van een 3e bak voor de inzameling van plastic, blik en lege pakken helpt daarbij.

Afval scheiden. Samen halen we eruit wat erin zit

De gemeente Hollands Kroon en HVC vinden het belangrijk om afval goed te scheiden. Afval bevat veel waardevolle materialen die geschikt zijn voor hergebruik. Door dit afval goed te scheiden, blijven waardevolle grondstoffen behouden. Mensen kunnen hieraan bijdragen door thuis gft, papier, glas, textiel, plastic verpakkingen en drankenkartons te scheiden. Hollands Kroon en HVC werken eraan om dit nog beter te faciliteren.

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? In de bijlage hieronder vindt u de veel gestelde vragen over de 3e bak voor plastic, blik en lege pakken. Heeft u andere vragen? Stel ze aan ons via telefoonnummer 088-321 5000, via onze Facebookpagina Hollands Kroon of op Twitter Hollands Kroon.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.