2°C | Amsterdam

Bezopen 28-jarige alcomobilist Anna Paulowna aangehouden

Anna Paulowna – Op donderdagmorgen hield de politie een 28-jarige man uit Anna Paulowna aan wegens het rijden onder invloed van alcohol. Omstreeks 01.10 uur zag de politie een auto rijden over de Molenvaart in de richting van Anna Paulowna. Om de bestuurder te kunnen controleren, reed de politie achter de auto aan.
De auto reed het dorp in en hield een snelheid van ongeveer 80 km per uur. Op het Meester Raapplein stapte hij uit zijn auto en liep weg. De politie kon hem even verderop aanhouden. De man bleek onder invloed van alcohol te verkeren.
Uit een ademanalyse bleek, dat hij 560 ug/l alcohol in zijn adem had. Dat is ruim tweeënhalf maal het voor hem geldende maximum van 220 ug/l. Bovendien bleek dat zijn rijbewijs ongeldig was verklaard.
Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.