Bieten recept

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Op zoek naar een heerlijk bietenrecept? Zoek niet verder! Bietenrecepten zijn op dit moment een rage, en niet voor niets – ze zijn gezond, lekker, en makkelijk te maken. Dit specifieke recept is een van onze favorieten. Bieten zijn krachtpatsers op voedingsgebied, ze leveren antioxidanten, vitaminen, mineralen en vezels.

Plus, ze zijn laag in calorieën en hoog in watergehalte, waardoor ze een perfecte voeding zijn om gewicht te verliezen of te behouden. Dus waarom probeert u dit recept niet eens? Je zult niet teleurgesteld zijn.

Bieten ingrediënten

Je hebt bieten nodig, natuurlijk, en ook wat andere basisingrediënten zoals olijfolie, azijn, suiker en zout. Een recept voor geroosterde bietjes vind je hier. Smakelijk!

Je kunt de uitleg over dit recept in deze video stap voor stap volgen.

Bieten alternatieve

Bieten zijn niet alleen heerlijk, maar ook voedzaam. Ze zijn een goede bron van vitamine A, vitamine C, vitamine K, foliumzuur, kalium en magnesium. Bietengroen kan ook een goede bron van calcium zijn als je de bladeren met de stengels eet.

Andere smakelijke groenten met veel antioxidanten zijn boerenkool, spinazie, broccoli en spruitjes. Deze groenten zijn allemaal gezonde keuzes die aan je dieet kunnen worden toegevoegd om je te voorzien van onmisbare vitaminen en mineralen.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category