2°C | Amsterdam

Bijeenkomst ondersteuningsgroep mantelzorg Wieringen en Wieringermeer

WIERINGERWERF – Mantelzorg is de zorg die je hebt  voor een  zieke partner, ouder, kind, kennis of buur. Bent u mantelzorger en kunt u het zorgen voor een ander soms ook als zwaar ervaren, kom dan eens praten en van elkaar leren tijdens de ondersteuningsgroep mantelzorg. U bent van harte welkom.
De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 29 september a.s. van 13.30-15.30. (let op: de aanvangstijden zijn vervroegd vanaf september). De bijeenkomsten zullen gedurende het  komende halfjaar plaats vinden in de multifunctionele ruimte  van het Lelypark in Wieringerwerf.
Behalve voor de ondersteuningsgroep mantelzorg, kunt u ook bij Wonen Plus Welzijn terecht voor praktische ondersteuning zoals klussen in huis en de tuin, boodschappen doen, medicijnbezorging, hulp bij de administratie en vervoer. En voor informatie & advies, maaltijden, ontmoetingsactiviteiten en bij ondersteuning van ziektebeelden als dementie en CVA.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wonen Plus Welzijn, Marika de Jager: telefonisch 0224-273140  of per e-mail [email protected]

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.