2°C | Amsterdam

Binnenkort nieuwe fietsroutes in de IZI travel app

HOLLANDS KROON – Vanaf 22 juni kunt u drie nieuwe routes fietsen die langs diverse monumenten in Hollands Kroon gaan. De routes worden beschikbaar gesteld in een digitale app.

De drie routes hebben ieder een eigen thema: 1. langs zilt en zoet, 2. langs dijken en dorpen en 3 langs parels in de polder. Op deze manier kunt u onze prachtige gemeente op de fiets ontdekken. De routes brengen u zo’n 30 kilometer door schitterende natuur en langs oude statige huizen, kerken, boerderijen en sluizen. Onderweg passeert u naast de vele religieuze gebouwen ook talloze historische panden die samen met de andere monumenten onze gemeente tot een plaatje maken.

Audiotour

Uniek aan deze routes is dat de informatie geheel digitaal ter beschikking is. Via de app IZI travel downloadt u de routes en vervolgens fietst u de route met de GPS op uw mobiel of tablet aan. Zodra u langs één van de monumenten fietst hoort u informatie over het desbetreffende monument. Vergeet daarom vooral uw koptelefoon niet. Vindt u fietsen met oortjes in niet fijn, dan kunt u ook meelezen op uw beeldscherm.

Fietsen met de wethouder

Wethouder Theo Meskers laat de lancering van deze nieuwe app niet zomaar voorbij gaan. Daarom nodigt hij u uit om op 22 juni samen met hem een deel van de route ‘langs dijken en dorpen’ te fietsen. Vanaf 9.00 uur bent u van harte welkom bij het verzamelpunt Café de Fortuin in Barsingerhorn. Om 9.30 uur start de fietsroute.

Aanmelden

Wilt u meefietsen? U kunt zich tot 19 juni aanmelden via het webformulier.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.