Binnenkort nieuwe fietsroutes in de IZI travel app

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

HOLLANDS KROON – Vanaf 22 juni kunt u drie nieuwe routes fietsen die langs diverse monumenten in Hollands Kroon gaan. De routes worden beschikbaar gesteld in een digitale app.

De drie routes hebben ieder een eigen thema: 1. langs zilt en zoet, 2. langs dijken en dorpen en 3 langs parels in de polder. Op deze manier kunt u onze prachtige gemeente op de fiets ontdekken. De routes brengen u zo’n 30 kilometer door schitterende natuur en langs oude statige huizen, kerken, boerderijen en sluizen. Onderweg passeert u naast de vele religieuze gebouwen ook talloze historische panden die samen met de andere monumenten onze gemeente tot een plaatje maken.

Audiotour

Uniek aan deze routes is dat de informatie geheel digitaal ter beschikking is. Via de app IZI travel downloadt u de routes en vervolgens fietst u de route met de GPS op uw mobiel of tablet aan. Zodra u langs één van de monumenten fietst hoort u informatie over het desbetreffende monument. Vergeet daarom vooral uw koptelefoon niet. Vindt u fietsen met oortjes in niet fijn, dan kunt u ook meelezen op uw beeldscherm.

Fietsen met de wethouder

Wethouder Theo Meskers laat de lancering van deze nieuwe app niet zomaar voorbij gaan. Daarom nodigt hij u uit om op 22 juni samen met hem een deel van de route ‘langs dijken en dorpen’ te fietsen. Vanaf 9.00 uur bent u van harte welkom bij het verzamelpunt Café de Fortuin in Barsingerhorn. Om 9.30 uur start de fietsroute.

Aanmelden

Wilt u meefietsen? U kunt zich tot 19 juni aanmelden via het webformulier.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category