2°C | Amsterdam

bitterballen

Bitterballen recept

Op zoek naar een heerlijk recept om je feestje nog beter te maken? Deze kleine hapjes zijn perfect voor elke borrel en iedereen zal ze lekker vinden. Ze zijn gemakkelijk te maken en je kunt ze aanpassen zoals je wilt. Als je dit recept eenmaal geprobeerd hebt, ga je nooit meer terug naar iets anders. Zo lekker zijn ze. Serveer ze op je volgende feestje en zie hoe ze in een paar minuten verdwijnen.

Bitterballen ingrediënten

Om traditionele Nederlandse bitterballen te maken, heeft u rundvlees nodig (runderlappen zijn een goede optie), bloem, boter, zout, peper, nootmuskaat, en eieren. U hebt ook een frituurpan en bakolie nodig.

In deze video kun je stap voor stap de uitleg over dit recept volgen.

Bitterballen alternatieve

Sommige alternatieven voor bitterballen zijn kleine, hartige gebakjes die populair zijn in Nederland en België. Ze worden meestal gemaakt van een deeg dat lijkt op bladerdeeg, en ze kunnen worden gevuld met een verscheidenheid aan vullingen, zoals ham, kaas of leverpastei.
Een ander populair alternatief voor bitterballen zijn kroketten.

Kroketten zijn ook gemaakt van een deeg dat lijkt op bladerdeeg, maar ze zijn meestal gevuld met aardappel of gemalen vlees. Ze kunnen worden gefrituurd of gebakken. Beide alternatieven zullen uw smaakpapillen zeker tevreden stellen en u naar meer doen verlangen!

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.