2°C | Amsterdam

Bloemen vooraf bij interessant Alzheimercafé.


REGIO – Voor de ook nu weer zeer interessant voorstelling in het Alzheimercafé in de Bron woensdagavond werd Marijke Verbeek door een vertegenwoordigster van Alzheimer Nederland, afdeling Noord-Holland Noord, nog eens extra in de bloemen gezet.
Marijke Verbeek die de laatste jaren met volle overgave als gastvrouw en gespreksleider fungeerde kreeg hele mooie woorden en een prachtig boeket bloemen toebedeeld. Mevrouw Anneke Rensing was de nieuwe gespreksleider bij het eerste Alzheimercafé van 2017, zij neemt de taak van Marijke bij de bijeenkomsten in het Alzheimercafé over. Mevrouw Rensing heeft al de nodige ervaring op dat gebied en komt ook uit de zorg, is nu met pensioen en bleek meteen een waardige vervanger te zijn.
Het eerst volgende Alzheimercafé is op 8 februari met wederom een interessant onderwerp. Waarvoor nog een uitnodiging verstuurd en geplaatst zal worden, iedereen is dan weer van harte welkom.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.