2°C | Amsterdam

Boerenmeisjes recept

Op zoek naar een heerlijk recept om je leven op te fleuren?

Zoek niet verder, want we hebben het perfecte boerenmeisjes recept voor je. Dit gerecht is makkelijk te maken en zal je smaakpapillen prikkelen met zijn geweldige smaak.

Serveer dit gerecht op je volgende feestje en kijk hoe je gasten raaskallen over hoe ongelooflijk het is. Je zult dol zijn op de complimenten – en niet te vergeten, de smaak!

Boerenmeisjes ingrediënten

Je hebt abrikozen, een soort alcohol (brandewijn, wodka, etc.), suiker en water nodig. Snijd eerst de abrikozen in kleine stukjes en doe ze in een pot of bakje. Giet de alcohol erin tot het fruit bedekt is en voeg suiker naar smaak toe. Vul het potje op met water, schroef het deksel erop en schud het goed. Laat het minstens twee weken staan (hoe langer het staat, hoe beter het zal smaken). Schud het elke dag of zo om ervoor te zorgen dat alle ingrediënten goed gemengd zijn. Geniet ervan!

Je kunt de uitleg over dit recept in deze video stap voor stap volgen:

Boerenmeisjes alternatieven

Een heerlijk alternatief voor abrikozen in alcohol zijn pruimen. Ze hebben een vergelijkbare zoetheid en zuurheid, maar ook een iets rijkere smaak die goed samengaat met veel verschillende likeuren.

Een andere optie zijn gedroogde vijgen. Ze zijn niet zo wrang als abrikozen, maar hebben een vergelijkbare zoete en aardse smaak die goed samengaat met brandy, whisky of andere donkere likeuren.

Welk fruit je ook kiest, zorg ervoor dat het veel natuurlijke suiker bevat, zodat het goed oplost in de likeur. En veel plezier bij het experimenteren met verschillende combinaties om je perfecte cocktail te vinden!

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.