2°C | Amsterdam

Boskalis klaart megaklus tussen De Weel en Zijdewind

ZIJDEWIND – Vrijdag j.l klaarden de werknemers van Boskalis een Mega klus hoewel er wel veel grotere klussen onder handen worden genomen. Hier moest nog op verschillen plaatsten asfalt aangebracht worden tussen De Weel en Zijdewind voor het langzame en bestemmings verkeer.
Ook de aansluitingen op de reeds geplaatste rotonde bij garage v.d. Stoop & Kruijer bij ’t Veld en de voor de reconstructie van de N 241 benodigde nieuwe weggedeelten zijn meegenomen. Voorlopig zullen de weggebruikers weinig of geen overlast meer ondervinden op dat weggedeelte. In de naast de weggelegen sloten wordt ook tevens meteen de beschoeiing aangebracht.
Het aanbrengen van de twee nog aan te brengen asfalt lagen gebeurd pas in een later stadium doch daar zal nagenoeg geen overlast meer te verwachten zijn. De volgende aanpak wordt de parallelweg aan de oostkant van de bestaande provinciale weg van Verlaat naar de N 248 bij Schagen voor trekker en bestemmingsverkeer..

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.