2°C | Amsterdam

Boze thuiszorgmedewerkers bezetten Stadhuis Hollands Kroon (video)

Hollands Kroon – Zo’n 25 medewerkers uit de thuiszorg hebben vanmorgen om 11.30 uur het gemeentehuis van Hollands Kroon bezet. Ze zijn boos omdat de gemeente niet meer geld wilt uittrekken voor hun werk.

Een verslag van regioverslaggever Matthijs Gemmink

De zorgen zijn groot bij de medewerkers. Hun baan staat al geruime tijd op de tocht. Vooral de mensen die de eenvoudige huishoudelijke hulp verzorgen, dreigen hun werk te verliezen.
In december maakte het kabinet bekend meer geld voor de thuiszorg te zullen uittrekken maar de gemeente Hollands Kroon doet daar volgens de thuiszorgmedewerkers niets mee. Ze willen dat de gemeente nu met een antwoord komt.
Op vrijdag sluit het gemeentehuis normaal om 12.00 uur de deuren. De actievoerders hebben zelfs slaapzakken meegenomen en weigeren te vertrekken.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.