2°C | Amsterdam

Brabants worstenbroodje

Brabants worstenbroodje recept

Op zoek naar een heerlijk worstenbroodjes recept? Zoek niet verder! Ons Brabants worstenbroodjes recept is het lekkerste dat er is. Het is eenvoudig te maken en zal een hit zijn bij uw vrienden en familie. Serveer dit smakelijke gerecht op uw volgende feestje en kijk hoe uw gasten het opvreten. Ze zullen je om het recept vragen nog voor ze hun eerste hap op hebben.

Volg onze eenvoudige instructies om dit heerlijke Brabants worstenbroodje recept zelf te maken!

Brabants worstenbroodje ingrediënten

Voor dit recept heb je wat Brabantse worst, bloem, water en een beetje olie nodig. Doe de worst in een kom en meng er de bloem, het water en de olie door tot er een deeg ontstaat. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven oppervlak en snijd het in rolletjes van 12 inch. Bak ze op 200 graden gedurende 20-30 minuten of tot ze goudbruin zijn. Eet smakelijk!

Je kunt in deze video de uitleg over dit recept stap voor stap volgen:

Brabants worstenbroodje alternatieven

Als u op zoek bent naar een afwisseling van het traditionele Brabantse worstenbroodje, dan zijn er veel andere heerlijke opties die er zijn. Hier zijn een paar van de lekkerste alternatieven om te proberen:

  • Banger Rolls: dit zijn in wezen worstenbroodjes gemaakt met Britse bangers, die groter en vleziger zijn dan je gemiddelde worstje. Ze zijn perfect voor iedereen die van een goede vlezige hap houdt.
  • Hot Dog Rolls: in wezen zijn dit gewoon worstenbroodjes gemaakt met hotdogs in plaats van worstjes. Ze zijn geweldig voor iedereen die houdt van een beetje pit in hun leven.
  • BBQ Pork Rolls: dit zijn varkensrolletjes die gekookt zijn in barbecue saus.

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.