2°C | Amsterdam

Braziliaanse jazz in de Cultuurschuur Wieringerwerf

Wieringerwerf – In de theaterzaal van de Cultuurschuur aan het Loggersplein 1wordt zaterdag 9 april een bijzonder concert gegeven. Voor het voetlicht verschijnt een Braziliaanse jazzband o.l.v. Florian Hierdeis; een veelgevraagde, gepassioneerde jazzgitarist. Vanaf zijn achttiende jaar kreeg hij de smaak van de jazz te pakken en musiceerde hij met tal van lokale jazzmusici. In de Cultuurschuur speelt Florian samen met Brancka- zang, Enrique Firpi – percussie, Guillaume Ortet – contrabas en Lucas Figuereido – saxofoon.
Aanvang 20.00 uur, entree € 10,00. Zitplaatsen kunnen gereserveerd worden via [email protected], telefonisch bij Roelie Schiere; 0227 58 1781 of voor aanvang aan de zaal.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.