2°C | Amsterdam

Einde kermis voor Hippolytushoef?

Break!!! KERMIS Hippolytushoef gaat door!!!!


HIPPOLYTUSHOEF – Geweldig nieuws!!!  Na langdurig overleg zijn ze er dan toch nog op het allerlaatste moment uitgekomen, de gemeente Hollands Kroon een de kermisexploitanten. Van beide kanten worden er maatregelen genomen om toch nog de botsautootjes een plek te geven op de kermis en zo de overige exploitanten ook over de streep te trekken om te komen.
De exploitant van de botautootjes, het Wieringer bedrijf van Karin Jonker-Blokker laat weten dat dit jaar de botautootjes nog op de gebruikelijke plek mogen staan maar dat er wel extra maatregelen moeten worden genomen om de veiligheid te garanderen. Zo zal er in de nachtelijke uren bewaking komen die toezicht houdt op de attractie van Jonker-Blokker.
De exploitanten gaan vanmiddag nog beginnen met het opbouwen van de kermis en die zal morgen dan in alle hevigheid losbarsten.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.