2°C | Amsterdam

Bromfietstuig zorgt voor onrust Texel en Den Helder

Regionieuws – Een groep van zo’n 30 bromfietsers heeft zondagmiddag de aandacht van de politie op Texel volledig opgeslokt. De politie kreeg meerdere meldingen van verkeersovertredingen door de 30, die daar een dagje gezamenlijk reden. Zo maakten de bromfietsers zich schuldig aan onderling racen, niet op de toepasselijke rijbaan rijden en asociaal gedrag op kruisingen waardoor het verkeer verder lamgelegd werd.
Ondanks herhaaldelijke waarschuwingen van de politie bleven de bromfietsers zich schuldig maken aan verkeersovertredingen. Daarom werden voor de ergste overtredingen op Texel al bekeuringen uitgeschreven,meldt onze nieuwspartner RTVNH
Den Helder
Aan het eind van zondagmiddag vertrok ongeveer de helft van de groep per veerboot naar Den Helder. Wegens het recalcitrante gedrag op het eiland, besloot de politie om die groep een tijdje te volgen met een onopvallende eenheid. Aan de wal bleek dat de groep zodra de bebouwde kom achtergelaten was, zich direct weer schuldig maakte aan diverse verkeersovertredingen.
Druppel
Dat was voor de politie de druppel die de emmer deed overlopen. De groep werd onder begeleiding naar het politiebureau gebracht. Daar bleek met behulp van een rollerbank dat alle bromfietsen opgevoerd waren. Alle bestuurders zijn daarvoor bekeurd. Ook moeten ze hun rijwielen afvoeren en opnieuw laten keuren.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.