Bromfietstuig zorgt voor onrust Texel en Den Helder

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Regionieuws – Een groep van zo’n 30 bromfietsers heeft zondagmiddag de aandacht van de politie op Texel volledig opgeslokt. De politie kreeg meerdere meldingen van verkeersovertredingen door de 30, die daar een dagje gezamenlijk reden. Zo maakten de bromfietsers zich schuldig aan onderling racen, niet op de toepasselijke rijbaan rijden en asociaal gedrag op kruisingen waardoor het verkeer verder lamgelegd werd.
Ondanks herhaaldelijke waarschuwingen van de politie bleven de bromfietsers zich schuldig maken aan verkeersovertredingen. Daarom werden voor de ergste overtredingen op Texel al bekeuringen uitgeschreven,meldt onze nieuwspartner RTVNH
Den Helder
Aan het eind van zondagmiddag vertrok ongeveer de helft van de groep per veerboot naar Den Helder. Wegens het recalcitrante gedrag op het eiland, besloot de politie om die groep een tijdje te volgen met een onopvallende eenheid. Aan de wal bleek dat de groep zodra de bebouwde kom achtergelaten was, zich direct weer schuldig maakte aan diverse verkeersovertredingen.
Druppel
Dat was voor de politie de druppel die de emmer deed overlopen. De groep werd onder begeleiding naar het politiebureau gebracht. Daar bleek met behulp van een rollerbank dat alle bromfietsen opgevoerd waren. Alle bestuurders zijn daarvoor bekeurd. Ook moeten ze hun rijwielen afvoeren en opnieuw laten keuren.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category