2°C | Amsterdam

BSO Hollands kroon ook actief in de voorjaarsvakantie

Hollands Kroon – Als de kinderen vakantie hebben, gaan we natuurlijk wat leuks doen met de buitenschoolse opvang van Kinderopvang Hollands kroon. Wat hebben we afgelopen voorjaarsvakantie een leuke week beleefd.

Foto: BSO Hollands Kroon
Foto: BSO Hollands Kroon

Op maandag zijn we naar het theater in Den Helder geweest met alle kinderen. vele kinderen van onze BSO keken vermaakt naar het theater van Mister Geraldi en vonden de rit erheen al een feestje. Dinsdag hadden we de binnen speeltuin van goudvis op de planning staan. Terwijl het buiten regende vermaakte alle kinderen zich in de ballenbak, van de glijbanen, op de springkussens en in de helikopters.  De leidsters hadden het er maar druk mee om alle kunstjes van alle kinderen te bekijken die ze zichzelf aan hadden geleerd.
Woensdag hadden we een gezellige kookdag, met alle kinderen hebben we heerlijke groentesoep gemaakt en daarna werd er volop gesmuld van de kookkunsten. Deze dag gingen we ook oefenen voor onze echte Hollands Kroon got talent show die we donderdag gingen doen.
Donderdag stond in teken van kunstjes, optredens en show. Alle kinderen oefende erop los om aan het einde van de dag hun optreden te laten zien aan iedereen die daar interesse in had.
Vrijdag was de laatste dag van de vakantie, en we gingen heerlijke pannenkoeken maken. Alle kinderen mochten echt zelf de pannenkoeken maken, bakken en natuurlijk opeten.
We hebben echt een fantastische vakantieweek gehad, volop uitjes, plezier en activiteiten.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.