BSO Hollands kroon ook actief in de voorjaarsvakantie

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Hollands Kroon – Als de kinderen vakantie hebben, gaan we natuurlijk wat leuks doen met de buitenschoolse opvang van Kinderopvang Hollands kroon. Wat hebben we afgelopen voorjaarsvakantie een leuke week beleefd.

Foto: BSO Hollands Kroon
Foto: BSO Hollands Kroon

Op maandag zijn we naar het theater in Den Helder geweest met alle kinderen. vele kinderen van onze BSO keken vermaakt naar het theater van Mister Geraldi en vonden de rit erheen al een feestje. Dinsdag hadden we de binnen speeltuin van goudvis op de planning staan. Terwijl het buiten regende vermaakte alle kinderen zich in de ballenbak, van de glijbanen, op de springkussens en in de helikopters.  De leidsters hadden het er maar druk mee om alle kunstjes van alle kinderen te bekijken die ze zichzelf aan hadden geleerd.
Woensdag hadden we een gezellige kookdag, met alle kinderen hebben we heerlijke groentesoep gemaakt en daarna werd er volop gesmuld van de kookkunsten. Deze dag gingen we ook oefenen voor onze echte Hollands Kroon got talent show die we donderdag gingen doen.
Donderdag stond in teken van kunstjes, optredens en show. Alle kinderen oefende erop los om aan het einde van de dag hun optreden te laten zien aan iedereen die daar interesse in had.
Vrijdag was de laatste dag van de vakantie, en we gingen heerlijke pannenkoeken maken. Alle kinderen mochten echt zelf de pannenkoeken maken, bakken en natuurlijk opeten.
We hebben echt een fantastische vakantieweek gehad, volop uitjes, plezier en activiteiten.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category