2°C | Amsterdam

Burgemeester Nawijn heeft lak aan de inwoners van Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – Dat blijkt wel uit zijn reactie op een peiling gehouden door het NHD waarin onder de inwoners van Hollands Kroon werd gevraagd of de burgemeester nog wel te handhaven is als burgemeester van Hollands Kroon. 87% van de stemmers zeggen dat hij de eer aan zichzelf moet houden en opstappen.

,,Dat interesseert me eigenlijk gezegd allemaal niet zo veel.”

En met dat gezegt te hebben is voor de burgemeester een periode van de lippen stijf op elkaar aangebroken. Nawijn heeft een mediapauze ingelast t/m 22 november wanneer de gemeenteraar van Hollands Kroon gaat praten over zijn ernstige uitglijder waarin hij de familie Lombaard uit Wieringerwerf een ‘stelletje zure gekken’ noemde.
Lees ook ons dossier Nawijn
De burgermeester van Hollands Kroon zegt dat er nu wel genoeg is geschreven over zijn blunder en zet een punt achter deze affaire, en aangeschoten wild voelt hij zich zeker niet.  De gemeenteraad brengt op 22 november een motie van treurnis in stemming maar besloot afgelopen week al dat Nawijn gewoon mag aanblijven.

Related Articles

Zoek je een heerlijk nieuw recept om te proberen? Zoek niet verder, want we hebben de perfecte voor je. Dit droprecept zal je smaakpapillen
Schiphol is een van de drukste luchthavens van Europa, en het vinden van een parkeerplek kan moeilijk zijn. Dat is waar valet parking van

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.