2°C | Amsterdam

Burgemeester noemt familie Lombaard een ‘stelletje zure gekken’

HOLLANDS KROON – Een slip of the tong, een gemeende opmerking en vergeten de microfoon uit te zetten. Noem het zoals u het wilt maar de burgemeester van Hollands Kroon liet gisteravond tegen zijn collega’s duidelijk merken hoe hij denkt over de rel die gaande is in Wieringerwerf over een stukje grond dat de gemeente Hollands Kroon wil gaan onteigenen.
Tuin splijt buren
De tuin is al jarenlang onderwerp van een felle strijdt tussen de familie Bleijerveld en Lombaard uit Wieringerwerf, allemaal ontstaan na de aankoop van een pad wat later openbare grond bleek te zijn.
De gemeente heeft nu besloten om dit stuk grond te gaan onteigenen maar daar is de familie Lombaard fel op tegen, ,,dit was ooit de toegangsweg naar de autowasstraat van de firma Kempeneeers,” zegt een boze Lombaard, de voormalige eigenaar bevestigd dit. Bleijerveld zegt hierop dat de omwonenden hebben verklaard dat het pad altijd openbaar was en dat de gemeente bewust door beiden op het verkeerde been zijn gezet.
Gemeente manipuleert opnames.
Hoewel het voor iedereen in de zaal en voor de kijkers thuis duidelijk te horen was de burgervader ‘stelletje zure gekken’ in zijn mond nam bleek dit later niet meer voor te komen op de geluidsopnames waardoor de verdenking dat de gemeente geluidopnames manipuleert overduidelijk is. In een reactie laat Theo Moras weten: “Dat heeft hij wel meer, bij mij ook een keer gebeurd, ik was niet zuur maar wel gek, het is uit de geluidsopname verwijderd.”

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.