2°C | Amsterdam

c.v. Wieringermeer stuurt zwak Hollandia met nederlaag terug naar Hoorn

MIDDENMEER – Afgelopen zaterdag heeft Wieringermeer een zege geboekt op middenmoter Hollandia. Door een nederlaag van Kleine Sluis is Wieringermeer nu lijstaanvoerder in de vierde klasse.

Sander Veenstra legt aan voor een schot (Foto: c.v. Wieringermeer)
Sander Veenstra legt aan voor een schot (Foto: c.v. Wieringermeer)

Wieringermeer kwam goed uit de startblokken tegen de Hoornse ploeg. Mo Hirsi bracht de ploeg na een kwartier op voorsprong met een mooie kopbal uit een voorzet van Veenstra. Met een 1-0 tussenstand werd de kleedkamer opgezocht.
Vlak na rust breidde Remco Perton de score uit naar 2-0 met een afstandsschot. Niet lang daarna schoot Manuel Groen een rebound binnen en legde Hollandia definitief over de knie. Vlak voor tijd wist Hollandia nog één keer voor gevaar te zorgen, maar deze inzet belandde op de lat. Na 90 minuten stond er 3-0 op het scorebord voor Wieringermeer.
Komende zaterdag staat het laatste duel voor de winterstop op het programma. Wieringermeer neemt het dan op tegen Dindua in Enkhuizen. Aanvang 14:30 uur.

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.