2°C | Amsterdam

Camping Land uit Zee Wieringerwerf zucht onder inbraken


WIERINGERWERF – Moedeloos worden ze er van op camping Land uit Zee in Wieringewerf. Wederom in korte tijd is er weer ingebroken in 1 van de huisjes. Twee weken geleden en dan nu weer en met achterlating van veel schade aan de woningen.
De beheerder van de camping zegt: ,,We zeggen vaak tegen elkaar laten we positief blijven dat doen we ook zeker Maar toch eerst al een heftige tijd achter de rug met een enorme schadepost door die walgelijke gemeente Hollands kroon, waar we nog mee moeten vechten om ook daar de geleden schade terug te halen. het enige wat ik nu denk door die starre houding tegenwerking door die verrotte gemeente hadden we het klaar kunnen hebben maar goed ook dit zullen we wel weer overleven, maar het zet je wel aan het denken.
De politie roept getuigen op om zich te melden via telefoonnummer 0900-8844(tuig) of anoniem via 0800-7000.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.