2°C | Amsterdam

CAV Agrotheek samen verder met Heyboer BV

WIERINGERWERF – Heyboer B.V. en CAV Agrotheek B.V., die in het verleden al met elkaar samenwerkten op het gebied van kennis en innovatie middels het toenmalige Haijtema Agrotheek, gaan een intensieve vorm van samenwerking aan.
Concreet betekent het, dat daartoe een Holding wordt opgericht waarin CAV Agrotheek B.V. (Wieringerwerf) en CZAV U.A. (Wemeldinge) de aandelen houden. Deze voorgenomen transactie is inmiddels voorgelegd ter goedkeuring aan de Autoriteit Consument en Markt (ACM).
Heyboer B.V. met vestigingen te Biddinghuizen, Zeewolde en Espel, is in de agrarische sector een toonaangevend gecertificeerd groothandelsbedrijf op het gebied van gewas-beschermingsmiddelen, zaaizaden en bemesting. Daarnaast heeft Heyboer B.V. een loonbedrijf met gespecialiseerde activiteiten, zoals het spuiten van gewassen en het zaaien, planten en oogsten van o.a. tulpen, uien, wortelen, witlof, zowel in de gangbare teelten als in biologische teelten. Naast levering van een pakket hoogwaardige producten en diensten, staan een goed advies, begeleiding en service hoog in het vaandel. De persoonlijke benadering, door een ervaren en betrokken team van medewerkers, loopt als een rode draad door het bedrijf.
De activiteiten van Heyboer passen goed in de strategie van CAV Agrotheek om zich door te ontwikkelen als brede toeleverancier van de land- en tuinbouw in Midden- en (Noord)West Nederland. CAV Agrotheek is in genoemde regio’s een toonaangevend, groeiend handels-bedrijf, o.a. sterk gespecialiseerd in akkerbouw, vollegrondsgroenten en vooral ook bloembollen. Daarnaast heeft CAV Agrotheek een eigen fabriek om bloembollennetten te produceren en heeft het bedrijf naast gewasbeschermingsmiddelen en zaaizaden een sterke positie in meststoffen en granen.
Door deze stap is de continuïteit van de onderneming Heyboer voor de toekomst geborgd in deze snel veranderende markt waarin zowel klanten als leveranciers steeds grootschaliger opereren. Voor de klanten en medewerkers van Heyboer verandert er niets. Heyboer zal ongewijzigd en als zelfstandige unit onder dezelfde naam blijven draaien, daarbij gebruikmakend van de synergie voordelen die deze transactie met zich meebrengt voor de relaties.
De onderneming zal de huidige werkwijze en aanpak met de unieke combinatie van loonwerk en handel, blijven voortzetten. Op diverse gebieden liggen er nu weer volop mogelijkheden om het bedrijf in Flevoland verder te ontplooien.In een overgangsperiode zullen de directietaken van Heyboer gezamenlijk met CAV Agrotheek worden gevoerd.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.