2°C | Amsterdam

Chocoladepasta recept

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor de echte chocoholics die er zijn. Het is een decadente en heerlijke spread die je smaakpapillen zal doen zingen. Met slechts vier eenvoudige ingrediënten kunt u dit chocolademeesterwerk in uw eigen keuken maken. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog!

Chocoladepasta ingrediënten

De ingrediënten voor chocoladepasta zijn vrij eenvoudig: cacaopoeder, suiker, boter en een beetje vanille-extract. Maar je mag gerust creatief zijn met toevoegingen zoals noten, zaden of zelfs fruit. Zolang alle ingrediënten houdbaar zijn, kun je thuis je eigen chocoladepasta op maat maken. Smakelijk!

De uitleg over dit recept kun je in deze video volgen stap voor stap:

Chocoladepasta alternatieven

Pindakaas, amandelboter, zonnebloempittenboter en hazelnootpasta zijn allemaal heerlijke alternatieven voor chocoladepasta. Ze bevatten allemaal veel gezonde vetten en eiwitten, en ze zijn perfect om je zoetekauw tevreden te stellen. Bovendien zijn ze allemaal gluten- en zuivelvrij. Dus als je op zoek bent naar een lekkere afwisseling, probeer dan eens een van deze spreads. Je zult niet teleurgesteld zijn!

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.