ChristenUnie Hollands Kroon – Onbegrijpelijk dat Hollands Kroon de Thuiszorg de nek omdraait

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Hollands Kroon – Bij binnenkomst van Hollands Kroon, pal aan de A7 hangen deze spandoeken. En niet ten onrechte; zolang je zelf je huishouden kunt organiseren met mantelzorgers zoals familie, vrienden of kennissen, krijg je van de gemeente geen enkele hulp meer.
Voor de ChristenUnie blijft het onbegrijpelijk dat een grote meerderheid in de gemeenteraad hiermee heeft ingestemd. De ChristenUnie wil de inhoudelijke discussie voeren: wat voor gemeente wil je zijn? Wat wil je je inwoners minimaal aan ondersteuning bieden? Wat is het sociale gezicht van Hollands Kroon?

Helaas kregen zij geen kans voor dit debat; de discussie ging alleen over de vraag hoeveel geld de gemeente ervoor over had. De Rijksbijdrage werd vastgesteld als het plafondbedrag wat het maximaal mocht kosten, maar geen woord over de inhoud.
En uitgerekend de partijen, die zeggen voor de belangen van ouderen op te komen, die zeggen oog te hebben voor de mensen in de samenleving die zich wat minder makkelijk redden; juist die partijen en hun wethouders verdedigen tot op de dag van vandaag dit beleid.
Wat de ChristenUnie Hollands Kroon betreft hangen deze spandoeken er dan ook volledig terecht. Helaas.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category