2°C | Amsterdam

ChristenUnie Hollands Kroon – Onbegrijpelijk dat Hollands Kroon de Thuiszorg de nek omdraait

Hollands Kroon – Bij binnenkomst van Hollands Kroon, pal aan de A7 hangen deze spandoeken. En niet ten onrechte; zolang je zelf je huishouden kunt organiseren met mantelzorgers zoals familie, vrienden of kennissen, krijg je van de gemeente geen enkele hulp meer.
Voor de ChristenUnie blijft het onbegrijpelijk dat een grote meerderheid in de gemeenteraad hiermee heeft ingestemd. De ChristenUnie wil de inhoudelijke discussie voeren: wat voor gemeente wil je zijn? Wat wil je je inwoners minimaal aan ondersteuning bieden? Wat is het sociale gezicht van Hollands Kroon?

Helaas kregen zij geen kans voor dit debat; de discussie ging alleen over de vraag hoeveel geld de gemeente ervoor over had. De Rijksbijdrage werd vastgesteld als het plafondbedrag wat het maximaal mocht kosten, maar geen woord over de inhoud.
En uitgerekend de partijen, die zeggen voor de belangen van ouderen op te komen, die zeggen oog te hebben voor de mensen in de samenleving die zich wat minder makkelijk redden; juist die partijen en hun wethouders verdedigen tot op de dag van vandaag dit beleid.
Wat de ChristenUnie Hollands Kroon betreft hangen deze spandoeken er dan ook volledig terecht. Helaas.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.