2°C | Amsterdam

Verhuizing Het Kippenhok is definitief

College Hollands Kroon heeft verhuisplannen ‘Kippenhok’ Middenmeer gereed

HOLLANDS KROON – Al geruime tijd wordt er gewerkt aan de bedrijfsverplaatsing van pluimveebedrijf het Kippenhok in Middenmeer. 
Om de verplaatsing van Tussenweg 10 naar de Alkmaarseweg nabij nummer 25 mogelijk te maken moet een nieuw bestemmingsplan vastgesteld worden. Het college heeft besloten om het bestemmingsplan voor te leggen aan de gemeenteraad. Naar verwachting wordt dit in mei behandeld.

Zienswijzen

Onlangs heeft het ontwerpbestemmingsplan ter inzage gelegen. Tijdens deze periode hebben wij zienswijzen binnengekregen. De zienswijze hebben geleid tot een aanscherping en actualisering van het bestemmingsplan op bepaalde onderdelen. Een overzicht van de zienswijzen en de reactie van de gemeente hierop vindt u op ruimtelijke plannen.
Als de gemeenteraad instemt met het bestemmingsplan, krijgen de belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend hierover een brief. Belanghebbenden die het niet eens zijn met de beantwoording van hun zienswijze kunnen tot 6 weken na het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad beroep aantekenen bij de rechtbank.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.