2°C | Amsterdam

College Hollands Kroon schuift beslissing ‘brede school’ voor zich uit

HOLLANDS KROON – Het college van Hollands Kroon had goede hoop dat zij aankomende september met een besluit zouden kunnen komen waar de brede school in de Hippolytus zou worden gevestigd.
Samen met obs De Kei, rkbs De Heilige Henricus en de St. Kinderopvang Hollands Kroon werkt het college samen aan deze plannen maar moet door onvoorziene omstandigheden deze plannen zeker tot het vierde kwartaal 2016 voor zich uitschuiven.
Advies Stuurgroep scholenbouw Hippolytushoef
De stuurgroep legt op dit moment de laatste hand aan de beoordeling van alle mogelijke bouwlocaties in Hippolytushoef. Daarbij werkt de stuurgroep intensief samen met de medezeggenschapsraden (ouders en personeel) en directies van de beide scholen. De stuurgroep kan nog geen eindadvies geven omdat gewacht wordt op het resultaat van het verkeerstechnische verdiepingsonderzoek (verzoek van de medezeggenschapsraden) naar veilige schoolroutes (verkeersroutes).
Het college heeft goede hoop dat zij nog voor de herfstvakantie van deze stuurgroep een advies krijgen waarna het college dan een besluit kan gaan nemen. Over dit besluit gaat het college een informatieavond voor de ouders organiseren.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.