Constructeur Anton Groep 30-09-2023

  1. Vacatures Dijk en Waard
  2. Constructeur Anton Groep 30-09-2023

Werken in Hollands Kroon

 

Introductie vacature 

Constructeur


Locatie
Heerhugowaard

Heb jij altijd al willen werken aan de meest uitdagende en innovatieve bouwprojecten? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! Harder Constructie- & Adviesbureau is op zoek naar een enthousiaste full- of parttime constructeur om het team uit te breiden.

Als constructeur bij ons bureau krijg je de kans om jouw technische kennis en creativiteit volledig tot bloei te laten komen. Je bent verantwoordelijk voor het berekenen en uitwerken van zowel nieuwe als bestaande hout-, beton- en staalconstructies. Wij maken berekeningen en tekeningen voor o.a. bedrijfspanden, stations, luchthavens, woningen, appartementencomplexen en woontorens

Als je op zoek bent naar een werkplek waar je jezelf kunt ontwikkelen en uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen, dan is dit de perfecte vacature voor jou! Bovendien bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer waarin jouw inbreng wordt gewaardeerd.


Bij de Anton Groep vinden we persoonlijke ontwikkeling en uitdaging belangrijk.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSales Engineer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieHeerhugowaard, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijanton.nl/constructeur/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie hollandskroonactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hollands Kroon en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.