2°C | Amsterdam

Crowdfundingsactie Museum Eenigenburg

REGIO – Museum Eenigenburg is een crowdfundingsactie gestart om een ruimere ontvangstruimte te kunnen realiseren, maar ook om het plafond te kunnen voorzien van geluiddempend materiaal.
Om dit allemaal te kunnen bekostigen is er een bedrag van € 7500,- nodig en dat probeert het museum nu via een crowdfundingsactie binnen te halen. De teller staat op het moment van schrijven op € 3.215,- dus ze zitten bijna op de helft.
De actie duurt nog 28 dagen dus de als u wilt doneren zorg er voor dat u er op tijd bij bent. Doneren kunt u doen op Het Lukt Ons

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.