2°C | Amsterdam

Crypto staken en winst maken? Zo werkt het

Geld verdienen was nog nooit zo gemakkelijk geweest. Tegenwoordig kun je zelfs vanuit jouw luie stoel geld verdienen. Zelfs door niets te doen kun je aan geld komen. De wereld is zo gedigitaliseerd dat je internet bijna niet meer kunt wegcijferen. Cryptocurrency is een digitale munt waarmee je geld kunt verdienen. Dit door te beleggen, verkopen of te staken. In deze blog zullen we ingaan op het staken van crypto. 

Alles over crypto 

Staking van cryptocurrency neemt steeds toe aan populariteit. Veel meer mensen gaan van start met het staken van crypto. Inruil voor het staken van crypto ontvang je een beloning in de vorm van rente. De rente verschilt per cryptocurrency en waarde van de munt. Als de waarde van de munt stijgt zal je meer rente ontvangen. En als de waarde van de munt daalt zal je ook minder rente ontvangen. Bij het vasthouden van crypto maak je kans op het worden van een nieuwe blockchain validator. Cryptocurrency die je hebt vastgehouden kun je niet meer verhandelen of uitgeven.  

Waarom staken? 

Crypto staken is een manier voor het creëren van een passief inkomen. Crypto staat niet weken vast. Bij Bitvavo kun je gebruik maken van cold wallets. Cold wallets worden niet verbonden met internet. Bij het beheren van je munten in je cold wallet doe je het fysiek. Om te staken hoef je geen dure apparaten aan te schaffen. Het is in principe dus voor een ieder weggelegd. Het is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Bovendien is staken vriendelijk voor het milieu. 

De top 3 cryptomunten die door Bitvavo worden ondersteund zijn USD Coin, Tether en Cardano. Bij Bitvavo kun je Bitcoin en Ethereum niet staken via de Proof of Stake protocol, maar je ontvangt wel een vergoeding. Ze kunnen via off-chain staking diensten voor je aan derden uitlenen. 

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.