2°C | Amsterdam

Cultuurschuur Wieringerwerf beloond voor hun sociaal/cultuurwerk

Wieringerwerf – Afgelopen vrijdag 12 februari mocht de penningmeester van De Cultuurschuur in Wieringerwerf in het museum in Breezand een taart in ontvangst nemen. De statenfractie van de VVD in Noord-Holland is een ’taartenactie’ gestart om lokale stichtingen en mensen eens in het zonnetje te zetten.
Op aandragen van lokale VVD afdelingen zijn in bijna alle gemeenten in Noord-Holland taarten uitgereikt aan mensen die iets extra’s betekenen in hun buurt, wijk, dorp of stad. De taart is slechts het gebaar; het overbrengen van de waardering is waar het om draait.
De Cultuurschuur is door de gemeente Hollands Kroon hiervoor voorgedragen vanwege het een nieuw leven inblazen van het oude gemeentehuis, het platform dat het bied voor culturele initiatieven en het onderbrengen van diverse maatschappelijke instellingen/verenigingen zoals de bibliotheek etc.  De inzet van de vrijwilligers in het geheel werd speciaal genoemd en geroemd.
 

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.