2°C | Amsterdam

Cultuurschuur Wieringerwerf: Optreden Wil Luiken en Gerda Govers

Wieringerwerf – Wil Luiken en Gerda Govers treden al jaren samen op, op diverse locaties. Zij hebben een uitgebreid, veelzijdig programma opgebouwd. De nauwe samenwerking tussen Wil en Gerda is merkbaar voor het publiek!
Wil bespeelde al op 11-jarige leeftijd het kerkorgel…dat kinderhanden zoiets moois uit dat klavier konden toveren… Hij werd bekend als ‘Duo Wil Luiken’ en als organist in de ‘Blue Stars’. Naast muziekdocent was hij een bevlogen dirigent /repetitor van div. operettever. en ( kerk -) koren. Hij componeerde de operette’ Medaillon’ en verscheidene ‘missen’
Wil speelt behalve piano en orgel ook zeer verdienstelijk accordeon, zodat een ieder kan meegenieten van de bekende melodieën. Ook geeft Wil piano- en accordeon les, op zijn eigen wijze. En zijn passie voor het orgel is gebleven…
Bij Gerda thuis werd veel gezongen. Ze kreeg vanaf haar 10de pianoles en stond al jong op de planken bij de plaatselijke operettever. Het was de dirigent die haar aanzette tot méér. Gerda ging op zangles en al gauw werd ze gevraagd als gast bij div. verenigingen. Met haar klassieke achtergrond heeft ze een groot en veelzijdig repertoire op kunnen bouwen en zingt ze klassieke liederen, operette, opera, musical en nederlands – talige liederen. Samen met Wil geeft ze veel optredens buitenshuis.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.