2°C | Amsterdam

Cultuurweg Middenmeer afgesloten

MIDDENMEER – De Cultuurweg in Middenmeer is vanaf maandag 18 oktober afgesloten tussen nummer 9 en de Westlanderweg bij bedrijventerrein Het Venster.

De Cultuurweg was altijd al doodlopend voor autoverkeer, maar met deze afsluiting geldt dat ook voor fietsers en wandelaars. De weg wordt afgezet met hekken en betonblokken. Een omleidingsroute wordt op de borden aangegeven.

Reden voor de afsluiting is de verkeersveiligheid

De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied (OD NZKG) heeft op 15 september toestemming verleend voor de bouw van een datacenter op het bedrijventerrein het Venster. Met de afsluiting wordt voorkomen dat fietsers en wandelaars tussen het bouwverkeer door gaan en er gevaarlijke situaties ontstaan. Om de veiligheid van de fietsers en wandelaars te waarborgen is besloten om tijdens de bouwperiode de weg volledig af te sluiten voor al het verkeer.

De omleidingsroute loopt via Hoornseweg en Flevoweg

Fietsers en wandelaars kunnen gebruikmaken van de omleidingsroute via de Hoornseweg, het fietstunneltje bij Middenmeer en het fietspad langs de Flevoweg richting Agriport (en andersom). Op dit moment ontbreekt er nog een stukje fietspad tussen het fietstunneltje en het fietspad langs de Flevoweg. Dit stuk van ongeveer 300 meter wordt zo snel mogelijk maar uiterlijk komend voorjaar aangelegd.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.