2°C | Amsterdam

De GroenLinksfractie gaat weer vergaderen en u kunt daar bij zijn.

BARSINGERHORN – Op maandag 12 december hebben wij weer een openbare fractievergadering. Iedereen is van harte welkom! Plaats: Het Ideeëntheater, Kreil 6, Barsingerhorn. Tijd: 20-21 uur. Wij vinden het fijn om vooraf te weten wie er komen. Stuur even een berichtje naar [email protected] (secretariaat) en/of [email protected] (fractie).
Tijdens het fractieoverleg wordt de agenda van de gemeenteraadsvergadering van dinsdag 20 december besproken. Deze is te vinden op de website van de gemeente. Iets anders met ons bespreken kan natuurlijk ook. Laat het even weten.
Na het fractieoverleg is er een bestuursvergadering, maar die is niet openbaar. Wij zijn vrijwel altijd goed bereikbaar via bovenstaande mailadressen. Informatie over onze activiteiten en standpunten staat op hollandskroon.groenlinks.nl en op facebook.com/GROENLINKS.HollandsKroon. Volg ons ook op twitter: @GLhollandskroon.

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.