2°C | Amsterdam

De grote Snip-veiling in Nieuwe Niedorp

Nieuwe Niedorp – Het historische schoolgebouw van OBS De Snip aan Dorpsstraat 146 in Nieuwe Niedorp was al een tijdje aan renovatie toe en in het afgelopen jaar is dit gerealiseerd. De beeldbepalende voorkant is in stand gebleven, maar aan de achterkant is er ontzettend veel veranderd. De lokalen, de zitjes in de gangen, een prachtige aula en ook een nieuwe sporthal.
In april 2015 is door de kinderen officieel de eerste steen gelegd en hebben zijn ruim anderhalf jaar in een ander schoolgebouw naast het klooster hun lessen gevolgd. Eind februari verhuist basisschool de Snip weer terug naar het vertrouwde eigen gebouw in een prachtig nieuw jasje. Echter betreffen al deze werkzaamheden voornamelijk de gebouwen. Het schoolplein zelf is gebruikt als bouwterrein en hoort niet bij de verbouwing. Dit betekent dat de school zelf aan de gang moet om ook buiten mee te gaan met de tijd,schrijft onze nieuwspartner RODI Media. 
Hiervoor is geld nodig, veel geld. Dit geld willen zij onder andere bij elkaar brengen door middel van het werven van sponsoren én het organiseren van een veiling. Een speciale commissie is in het leven geroepen om deze veiling te realiseren. De dames van de commissie zijn hard aan het werk om kavels te verzamelen om vrijdag 19 februari een grote veiling te houden waarbij de gehele opbrengst naar een nieuw schoolplein voor basisschool De Snip gaat.
Er komen fantastische kavels binnen van particulieren en ondernemers uit de regio. Wat te denken van een minuut gratis boodschappen doen bij de Jumbo of de directrice van de school die persoonlijk een avond komt oppassen? Een vlucht boven West-Friesland of toch een dagje weg in een boot? Maar ook persoonlijk gemaakte taarten, lekkere hapjes, eetbonnen, kledingbonnen, de dierentuin, zwemmen en een middagje bioscoop?
Een overzicht van alle kavels is te bekijken op www.snipsite.nl. Er komen nog dagelijks kavels bij! De veiling begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.00 uur, en vindt plaats in het gerenoveerde gebouw aan Dorpsstraat 146. Iedereen heeft deze avond tevens de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en drankje het nieuwe gebouw te bezichtigen en bewonderen.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.