2°C | Amsterdam

De herfst staat voor de deur dus de bermen en sloten worden weer kort gemaaid

HOLLAND KROON – De zomer is bijna voorbij, de herfst klopt aan de deur, de vogels zijn nu allemaal uitgevlogen en dus mag er weer gemaaid gaan worden langs de sloten en bermen in Hollands Kroon.
In totaal gaan de aannemers Vermaire, KZ en Zuidema 600 km aan wegbermen en 400km aan sloten aanpakken. Naast het maaien van bermen en slootkanten zal ook onderhoud gaan plaatsvinden aan bomen en windsingels in Hollands Kroon. Bij diverse boven wordt het stamschot verwijderd en sommige windsingels zullen worden gesnoeid.
De werkzaamheden zullen voor de jaarlijkse schouw van het Hoogheemraadschap zijn afgerond (15 oktober), maar bij landerijen waar nog gewas op het land staat zal dit in sommige vallen later uitvallen.
Voor vragen of informatie over het maaien van de bermen en sloten kunt u gebruik maken van de fixi-app of mailen met Hollands Kroon.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.