2°C | Amsterdam

De Kerstgroepen zijn weer uitgestald in de Martinuskerk in ‘t Veld.

’t VELD – Er zijn weer zo’n vierhonderd groepen te bewonderen. Jo Mensen is de animator achter deze alweer voor de 27 ste georganiseerde editie. Tot 21 december is deze kerststallen tentoonstelling van ‘s middags 1 tot 5 uur gratis te bewonderen.
Het koor Groeten uit Barsingerhorn is komende zondag 11 december vanaf 2 uur te beluisteren in de kerk. Het ouderenkoor Op Eigen Wijze met Anne-Marie Ursem-Berkhout verzorgt daarna vanaf half 4 voor de verdere muzikale omlijsting tot 5 uur.
Zondagmiddag 18 december komen de Havenstraatzangers uit Zijdewind e.o. de middag bij de tentoonstelling opvrolijken en muzikaal omlijsten net als andere jaren zal daar weer een behoorlijke belangstelling voor zijn.
Café de Vriendschap tegen over de Martinuskerk presenteert dan ook dit jaar weer op veler verzoek z’n Eerste SUNDAY OPEN ! De Zaal van De Vriendschap gaat deze middag open om ongeveer half 5. Vanaf 18.00 uur tot 19.30 uur kan men dan onbeperkt kip en gebakken vis eten met patat en rauwkost voor 10,00 Euro per persoon.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.