2°C | Amsterdam

De Koeteltuin gaat gebouwd worden..


MIDDENMEER – 60.000 euro in een jaar tijd. De 4 enthousiaste meiden van de stichting Koeteltuin uit Middenmeer hebben het voor elkaar! Het benodigde bedrag is opgehaald bij sponsors, donateurs en fondsen. Ook participeerde de stichting succesvol in verschillende ‘stem-en-win’ acties en organiseerde de stichting het afgelopen jaar talloze (verkoop)acties om het fikse bedrag bij elkaar te boksen.
 
‘We hebben gezwoegd, geploeterd en belachelijk veel vrije tijd opgeofferd…. Maar …. in de week van 29 mei gaat speeltuin ‘de Koeteltuin’ echt gebouwd worden’, lichten de dames toe.

Speeltoestellen besteld

Toch betekent dit niet dat de Koeteltuin alle inzamelingsacties stop zet. Penningmeester Sabine van Biljouw, geeft aan: ‘De speeltoestellen zijn besteld, maar uiteraard is er ook geld nodig voor onderhoud, de opening en zaken als het betalen van onze bankrekening, tsja… alles kost geld.’
Ook heeft de stichting plannen voor een tweede project gericht op jongeren van 13-20 jaar. Dit project zal later dit jaar vorm krijgen.

11 juni opening

De aanleg van de speeltuin wordt uitgevoerd door de leverancier van de speeltoestellen en zal maximaal 2 weken duren. Zondag 11 juni viert Middenmeer ’s middags feest in de speeltuin. De Koeteltuin wordt door burgemeester Jaap Nawijn officieel geopend. Voor meer informatie over de opening en de activiteiten kijkt u op www.koeteltuin.nl en www.facebook.com/koeteltuin . De stichting zoekt nog vrijwilligers om deze feestmiddag tot een succes te maken. Opgeven kan door een mailtje te sturen aan [email protected] of even te bellen met voorzitter Jolien Zwartveld op 06 14664968.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.