Deen haalt smikkelsalade uit de schappen, stukjes plastic aangetroffen

Hoorn – Supermarktketen DEEN heeft besloten om met onmiddellijke ingang het de DEEN smikkelsalade 150 gram met houdbaarheidsdatum 02-03-2016 terug te halen.
“Door een fout in het productieproces kan het zijn dat er stukjes plastic in de bakjes smikkelsalade terecht zijn gekomen waardoor het product niet geschikt is voor consumptie,” aldus de mededeling van de supermarktketen,schrijft onze nieuwspartner OnsWestfriesland
Klanten die bovenstaand product hebben gekocht wordt geadviseerd dit product niet te consumeren en het product terug te brengen naar de winkel. Zij krijgen het aankoopbedrag terug.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs