2°C | Amsterdam

Den Oever en Anna Paulowna, record hoeveelheid neerslag gevallen in juli

DEN OEVER/ANNA PAULOWNA – Den Oever mag zich deze maand tot één na natste kern van Hollands Kroon uitroepen. Waar gemiddeld in de maand juli rond de 60mm aan neerslag valt is in Den Oever deze maand 171mm aan hemelwater gevallen.

Met deze 171mm is Den Oever niet het natste deel van de Noordkop geworden, die plaats gaat naar Anna Paulowna waar maar liefst 192mm aan regen is gevallen de afgelopen maand. Een enorm verschil met o.a. Middenmeer en Wieringerwerf waar ‘maar’ 60mm aan hemelwater naar beneden is gekomen.

Daarnaast valt de temperatuur op, niet in positieve zin maar in negatieve zin, deze is gemiddeld 4 graden te laag voor de maand juli, met als dieptepunt afgelopen vrijdagmiddag toen het tijdens de vele buien met 15 graden erg fris was voor hartje zomer..

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk berenklauw recept? Berenklauw is een plant die al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt. Het is een krachtig

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.