2°C | Amsterdam

Deurwaarder incasseerde in 2015 ruim 140.000 euro voor Hollands Kroon

Hollansd Kroon – De gemeente Hollands Kroon heeft over 2015 via de gerechtsdeurwaarder ruim 140.000 euro bij wanbetalende inwoners van Hollands Kroon weten te incasseren. Netto hield de gemeente hier wel een stuk minder aan over omdat de gerechtsdeurwaarder ook nog eens 30.000 euro kostte.
Over heel 2015 zijn de aantal dwangbevelen met maar liefst 56% gestegen ten opzichte van 2014 maar dat valt vrijwel in zijn geheel te wijten aan het feit dat de gemeente Hollands  Kroon de herinneringsbrief heeft afgeschaft en direct een dwangbevel stuurt.
Mochten de mensen hier nog steeds niet op reageren dan gaat de gerechtsdeurwaarder van Invoned uit Wijchen het via aanmaningen en als er dan nog steeds niet wordt betaald vaak via loonbeslag of goederenbeslag het geld bij de inwoners van Hollands  Kroon weghalen.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.