Dierenmanieren en jutterskrans bij de Helderse Vallei

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

DEN HELDER – Bij De Helderse Vallei kan jong en oud weer creatief aan de slag met de natuur! Kinderen ontdekken hoe ze mooie foto’s van dieren kunnen maken en volwassenen kunnen een krans van gejut materiaal maken.
Het lijkt makkelijk, maar een echt mooie foto maken is nog best lastig. Daarom geeft professioneel fotograaf Raymond den Haan woensdag 18 mei tips en trucs tijdens de activiteit ‘Dierenmanieren gekiekt’! Kom met camera (telefoon met fototoestel mag ook) naar deze activiteit en ga met Raymond aan de slag op de kinderboerderij. De geiten, konijnen of paarden staan graag model! Deze activiteit duurt van 15.00 tot 16.00 uur, is geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar en kost € 4,50 per kind. Aanmelden kan via www.deheldersevallei.nl/agenda of tel. 0223-612555. Wees er snel bij, want er kunnen maar zes kinderen meedoen.
Volwassenen kunnen zaterdag 21 mei tussen 15.00 en 16.00 uur lekker creatief aan de slag. Kom naar De Helderse Vallei en maak een vrolijke krans met materialen van het strand, zoals schelpen en drijfhout. Zelf gejutte materialen meenemen is natuurlijk ook mogelijk. Deze activiteit kost € 4,50 per persoon en aanmelden kan via www.deheldersevallei.nl/agenda of tel. 0223-612555.
De Helderse Vallei is te vinden bij de parkeerplaats Donkere Duinen in Den Helder. Kijk op www.deheldersevallei.nl voor de openingstijden en meer informatie.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category