2°C | Amsterdam

DierenOpvang en de DierenAmbulance zoeken collectanten


HOLLANDS KROON – De collecte van DierenOpvang en DierenAmbulance Schagen Hollands Kroon in het werkgebied Hollands Kroon vindt plaats van 17 tot 22 april. In deze week zetten de collectanten in de regio zich in voor dieren in nood.
Omdat vele handen licht werk maken, is de stichting op zoek naar tientallen collectanten om de huidige vrijwilligers te helpen. Samen worden de opvang en het vervoer van dieren mogelijk gemaakt.
Ik zet me dit jaar met veel plezier in voor de collecte. Door slechts twee uur te collecteren in mijn eigen omgeving kan ik een groot verschil maken voor de dieren in de regio. Per persoon levert een avond collecteren al snel € 80 euro op,” zegt Miriam Hooij, vrijwillig collectant.

Dringend nodig

De collecteopbrengst is dringend nodig voor de dagelijkse verzorging van de dieren die verblijven in het asiel en om ervoor te zorgen dat de dierenambulance kan blijven rijden. De zorg voor de dieren, maar ook de zorg voor hun verblijven, omgeving en vervoer kosten veel tijd en daarvoor is de stichting afhankelijk van vrijwilligers die zich hiervoor willen inzetten.
Honderden dieren
In de DierenOpvang worden jaarlijks honderden dieren opgevangen en vervoerd door de DierenAmbulance. Via een actief beleid probeert het asiel nieuwe geschikte tehuizen voor deze dieren te vinden. En het lukt steeds, zelfs voor oude en verwaarloosde dieren. Een langere verblijfsduur van de dieren en hoge medische kosten zijn hiervan wel het onvermijdelijke gevolg. Dat alles kost natuurlijk veel geld. Extra financiële hulp voor het werk heeft de stichting dan ook broodnodig. Collectanten in de kernen Slootdorp, Niedorp, Middenmeer, Wieringerwerf en Kreileroord kunnen het verschil maken.

Aanmelden

Wie twee uur van zijn of haar vrije tijd wil doneren voor DierenOpvang DierenAmbulance Schagen Hollands Kroon, kan zich aanmelden via [email protected] of via 06-27566721. Belangstellenden kunnen natuurlijk ook altijd hun gegevens (naam, telefoonnummer en adres) achterlaten bij het asiel in Tuitjenhorn.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.