2°C | Amsterdam

Dikke voldoende voor ROC Kop Noord-Holland

REGIO – Eens in de twee jaar onderzoekt de Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs (JOB), met de JOB-monitor wat mbo-leerlingen vinden van hun onderwijs. De resultaten van deze enquête in 2016 laten zien dat het ROC Kop van Noord-Holland zich wederom heeft verbeterd ten opzichte van de vorige meting in 2014. In het overzicht van gemiddelden staan alleen voldoendes. Het gemiddelde opleidingscijfer is een 7,0 en het rapportcijfer voor de school is gestegen naar een 6,4.
Er zijn geen onvoldoendes. De oranje cijfers zijn voldoende, maar liggen nog onder het ambitieniveau van het ROC Kop van Noord Holland: een 7 of hoger. Aad de Wit, voorzitter college van bestuur ROC Kop van Noord-Holland: “De uitslag bevestigt de goede ontwikkeling van onze school. In combinatie met de 7,9 die de medewerkers gaven in het medewerkerstevredenheidsonderzoek (uitgevoerd door Effectory) en de solide financiële positie staat het ROC Kop van Noord Holland er goed voor.” (Bron: RPA-NHN)
 

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.