2°C | Amsterdam

Discotheken dicht, meerdaagse evenementen afgeblazen, aantal coronabesmettingen gaat razendsnel omhoog

HOLLANDS KROON – Gisteren kwam het RIVM met ruim 3600 nieuwe besmettingen, vandaag is dat alweer opgelopen naar ruim 5000. Het OMT. moet daarom een spoedadvies aan het kabinet geven over welke maatregelen er moeten worden genomen.

Bronnen rondom het kabinet laten weten dat het kabinet morgen vrijwel zeker gaat besluiten dat discotheken dicht moeten en meerdaagse evenementen zoals kermissen, worden afgeblazen. Ook zijn er minder strenge maatregelen zoals extra toezicht en handhaving bij 1 daagse evenementen.

Door de sterk oplopende besmettingsgevallen gaat het ECDC, het Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding, volgende week met vrij grote zekerheid voor Nederland weer code rood, en als het aantal besmettingen nog sneller gaan stijgen, mogelijk code diep rood of zelfs code zwart gaat uitroepen wat betekend dat vakantiegangers Nederland moeten mijden en Nederlanders niet welkom zijn in het buitenland.  Op dit moment is Nederland nog code groen-geel.

Ook in Hollands Kroon zijn er vandaag weer nieuwe besmettingsgevallen gemeld door het RIVM, stonde het aantal langere tijd op nul, de afgelopen 24 uur zijn 2 inwoners van de gemeente Hollands Kroon positief getest op het Covid-19 virus

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk berenklauw recept? Berenklauw is een plant die al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt. Het is een krachtig

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.