2°C | Amsterdam

Dit is je kans: ontdek gratis je muzikale talent bij Muziekvereniging Wieringerwaard

WIERINGERWAARD – Muziekvereniging Wieringerwaard geeft op zondag 10 oktober iedereen de kans om het eigen muzikale talent te ontdekken en aan het eind van de dag aan vrienden, bekenden of familie te showen. Dit alles tijdens een geheel verzorgde “Ontdek je talent-dag” in het dorpshuis van Wieringerwaard.

Hele dag plezier

In de ochtend en de middag wordt uitleg over het instrument gegeven. Er is volop tijd om te oefenen en vragen te stellen. Tussen de middag staat een lunch klaar. Aan het einde van de middag speelt iedereen samen met het orkest een paar nummers. Bij dit concert kunnen bekenden, familie en fans aanwezig zijn. Heb je de smaak te pakken of twijfel je nog dan bestaat de mogelijkheid om hierna nog twee muzieklessen volgen.

Deelnemen is gratis

Deelnemers kunnen zich via de site van de muziekvereniging opgeven. Daar kan je aangeven welk instrument jouw voorkeur heeft en vind je meer informatie. Deelname aan deze leuke dag is geheel gratis. Dit geldt ook voor de twee aansluitende muzieklessen die de verenging je aanbiedt.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.