2°C | Amsterdam

Doe je mee met de Scholierenveldloop in Niedorp?

HOLLANDS KROON – Dwars door park de Meet in Nieuwe Niedorp vindt de jaarlijkse scholierenveldloop voor regio Niedorp plaats. Vind je het leuk om hard te lopen? Schrijf je dan nu in voor deze Scholierenveldloop. Deze wordt op woensdagmiddag 22 juni door Sportservice Schagen georganiseerd voor kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisscholen uit de regio Niedorp.

Op woensdag 22 juni is het Park de Meet in Nieuwe Niedorp het decor voor de Scholierenveldloop in Niedorp. Kinderen uit groep 1 t/m 8, van alle basisscholen uit de voormalige gemeente Niedorp, kunnen aan dit hardloop evenement meedoen.
De Scholierenveldloop is een mini-wedstrijdloop waarbij plezier en volhouden voorop staat. De loop voor groep 3 t/m 8 gaat over een afstand van 1000 meter, waarbij het parcours over de verharde en onverharde delen van Park de Meet loopt. Voor de leerlingen van groep 1 en 2 mogen een iets kortere route lopen. Er wordt in verschillende categorieën gestart, waarbij de jongens en meisjes apart lopen. De categorieën worden ingedeeld aan de hand van de groep waarin de leerling zit. De jongste groepen zullen om 14.00 uur starten waarna er om de 10 minuten een start plaatsvindt, het evenement zal rond 16.00 uur afgelopen zijn. Aan de snelste 3 lopers per startgroep wordt direct na hun loop een prijs uitgereikt. Alle kinderen ontvangen voor hun deelname een herinnering.
Inschrijven kan via school, via Sportservice Schagen, 0224-214774 of het webformulier op www.sportserviceschagen.nl. Deelname aan de Scholierenveldloop is gratis. Inschrijven kan tot 6 juni. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sportservice Schagen (Talisa van der Fluit of Ciska Bosma), tel: 0224-214 774 mail [email protected]

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.