Doe je mee met de Scholierenveldloop in Niedorp?

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

HOLLANDS KROON – Dwars door park de Meet in Nieuwe Niedorp vindt de jaarlijkse scholierenveldloop voor regio Niedorp plaats. Vind je het leuk om hard te lopen? Schrijf je dan nu in voor deze Scholierenveldloop. Deze wordt op woensdagmiddag 22 juni door Sportservice Schagen georganiseerd voor kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisscholen uit de regio Niedorp.

Op woensdag 22 juni is het Park de Meet in Nieuwe Niedorp het decor voor de Scholierenveldloop in Niedorp. Kinderen uit groep 1 t/m 8, van alle basisscholen uit de voormalige gemeente Niedorp, kunnen aan dit hardloop evenement meedoen.
De Scholierenveldloop is een mini-wedstrijdloop waarbij plezier en volhouden voorop staat. De loop voor groep 3 t/m 8 gaat over een afstand van 1000 meter, waarbij het parcours over de verharde en onverharde delen van Park de Meet loopt. Voor de leerlingen van groep 1 en 2 mogen een iets kortere route lopen. Er wordt in verschillende categorieën gestart, waarbij de jongens en meisjes apart lopen. De categorieën worden ingedeeld aan de hand van de groep waarin de leerling zit. De jongste groepen zullen om 14.00 uur starten waarna er om de 10 minuten een start plaatsvindt, het evenement zal rond 16.00 uur afgelopen zijn. Aan de snelste 3 lopers per startgroep wordt direct na hun loop een prijs uitgereikt. Alle kinderen ontvangen voor hun deelname een herinnering.
Inschrijven kan via school, via Sportservice Schagen, 0224-214774 of het webformulier op www.sportserviceschagen.nl. Deelname aan de Scholierenveldloop is gratis. Inschrijven kan tot 6 juni. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sportservice Schagen (Talisa van der Fluit of Ciska Bosma), tel: 0224-214 774 mail cbosma@sportserviceschagen.nl

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category