2°C | Amsterdam

Doei zomerseizoen, hallo winterseizoen bij het Dorpshuis Hippolytushoef

HIPPOLYTUSHOEF – Biljarten, kaarten, sjoelen, bingo, zo maar vier van de vele activiteiten die worden gehouden in het winterseizoen 2016/2017 van het Dorpshuis Hippolytushoef.
De wekelijkse Soos is voor het eerst op donderdag 1 september. Een kaartje leggen, een partijtje biljarten zonder wedstrijdspanningen. Lekker klessen aan de bar of de ronde tafel. Verder zijn er voor de liefhebbers sjoelbakken, eventueel een spelletje darts en heb je zelf een leuk idee (bijvoorbeeld een spelletje keezen)  laat het weten.
Het dorpshuis heft geen entree en wil het zo laagdrempelig mogelijk houden, iedereen is welkom.
Sjoelclub DAS-RAAK start de nieuwe competitie op dinsdag 6 september. Er kunnen nog enkele sjoelers bij. Liefhebbers kunnen op dinsdagmiddag vanaf 13:00 uur komen kennismaken (en een potje meespelen). Informatie bij Sjoelclub DAS-RAAK, 0227-592801 of Oktje Staats, 0227-592231.
Dit jaar zijn er zaterdagavondbingo’s op 8 oktober, 12 november en 10 december. Het 14e Wieringer biljarttoernooi is van vrijdag 14 t/m zondag 16 oktober. Biljarters van verschillende Wieringer biljartclubs gaan strijden om het eilandkampioenschap. Klaverjassers komen aan hun trekken op het klaverjasweekend voor koppels op zaterdag 19 en zondag 20 november.
Meer informatie is te vinden op www.dorpshuis-hippolytushoef.nl.
Via: RTV Noordkop.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.