2°C | Amsterdam

Double You See in Hoeve Engelenburgh Nieuwe Niedorp

Nieuwe Niedorp – De formatie Double You See geeft zaterdag 2 april om 20.00 uur een optreden in het theater van Hoeve Engelenburgh aan Terdiek 20 in Nieuwe Niedorp.
Double You See bestaat uit vier muzikanten met verschillende achtergronden, allen uit West-Friesland. Lia van der Aart, Simone Zuurbier, Gerard Engel en Dirk-Jan Zuurbier brengen muziek met een zeer afwisselend repertoire. Een mix van stijlen en creatieve mogelijkheden. Covers met respect voor de componist. Nummers van onder andere Eric Clapton, Édith Piaf, Sting en Blof passeren deze avond de revue.
De entree bedraagt € 10,-, dit is inclusief een kopje koffie of thee vooraf in de expositieruimte. Reserveren kan via: [email protected] of tel. 0224-540597. Kijk voor meer informatie op www.doubleyousee.nl.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.