2°C | Amsterdam

Drie dagen feest tijdens Popweekend Schagen

REGIO – Rabo Popweekend 2016 staat in het teken van steengoede muziek, knettergave bands, culinaire hoogstandjes, bekende namen en onbekende talenten. De line up is bekend en de Stichting Evenementen Schagen presenteert deze vol trots. Schagen gaat los op 5, 6 en 7 augustus 2016!
Zinderend
David Guetta noemde hen groots en boekte meteen een gig met ze. Uitverkochte concerten en zinderende festivals. Kris Kross. De afgelopen periode kent alleen maar stijgende lijnen en meer dan 10 miljoen luisteraars via Spotify. Kris Kross in Schagen. Dit mag je niet missen.
Overrompelend
Zin in een feestje? Kom dan jumpen bij Memphis Maniacs. De enige band zonder eigen album, zonder eigen label en geen Airplay. Maar met een fanbase waar menig muzikant jaloers op is. DeManiacs staan garant voor een overrompelende en sentimentele monstershow. Ze raden hetpubliek alvast het volgende aan: ‘’Wees verstandig, smeer je keel, trek je dansschoenen aan en kom dit historische feest meevieren.’’
Zonnig
‘I Call You Honey’ de zomerhit van vorig jaar van Sunday Sun kennen we ondertussen allemaal. En dat is wat ze doen. De heren van deze heerlijke band laten de zon stralen. Ondertussen spelen demannen van Groningen tot Maastricht de zalen plat. En dat is wat ze ook gaan doen in Schagen!
Herkenning
Rabo Popweekend wordt ook een feest der herkenning. “Met de combinatie van nieuw talent, grote namen en ‘onze eigen’ Schager muzikanten gaan we voor een onvergetelijk weekend zorgen,” aldus Roy van der Weel, mede verantwoordelijk voor de programmering. “We hebben Thijs Boontjes, Jukebox, Sesam Sensation, Jeffrey Oud, het Superrrtrio, Paperplane, Groove the Princess, Big Bird en natuurlijk staan de mannen en vrouwen van de CB Band weer op het podium. Klatsch & Klatsch sluiten traditiegetrouw het festival af. “
Lekkere trek
“Dit jaar zorgen we niet alleen voor een strakke muzikale programmering, maar presenteren we ook de ‘Foodcorner’. Een deel van Markt richten we in als culinair plein waar de bezoekers kunnen genieten al het goeds uit de keukens van de Gastheer en Stiel,” vertelt Roy tot besluit. “Rabo Popweekend wordt vanaf dit seizoen een complete beleving. Muziek, Eten & Drinken. Het grootste gratis festival in de Noordkop!”
Rabo Popweekend 2016
Een gratis evenement voor hipsters, reünisten, feestvierders, genieters, burgers en buitenlui uit heel de kop van Noord – Holland en daarbuiten. Een muziekfestijn voor jong en oud, een weekend van binnen- en buitenpop. Drie dagen lang feest op en rond de Schager Markt.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.