WIERINGERWERF – Ook dit jaar doet Duikvereniging Zeus Faber uit Wieringerwerf mee met de Rabo ClubSupport actie. Een mooi initiatief waarbij de club een steuntje in de rug kan krijgen.

Zeus Faber is een vereniging waar veiligheid en gezelligheid voorop staat. De club wil eenieder de kans bieden om in aanraking te komen met de duiksport. Met diverse initiatieven gedurende het jaar speelt de club in op verschillende doelgroepen.

Zo is er de jaarlijkse open dag en deed de duikvereniging ook mee met events als Gameday gedurende de zomervakantie of assisteert bij activiteiten in zwembad de Terp.

Iedere vrijdagavond vindt de clubavond plaats, en gedurende de week worden er cursussen gegeven. Ook worden er voor de leden in de zomervakantie zomerduiken georganiseerd en vinden jaarlijks in juni en september de Zeelandweekenden plaats. Een weekend met veel duikplezier, maar ook veel plezier voor de niet duikers.

Enthousiast? Stemt u vooral op onze club via: www.rabobank.nl/clubsupport

Previous post Waarom het gezond is voor je bedrijf om aan Peoplesoft monitoring te doen
Next post Inwoners Hollands Kroon en gemeente samenwerkend verder

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.