2°C | Amsterdam

Duizenden bezoekers voor openmiddag handelsonderneming Boekel


REGIO – Enkele duizenden belangstellenden waren zondag op de Openmiddag van handelsonderneming A.N Boekel afgekomen op bedrijventerrein Breekland in Langedijk. Buiten hun eigen parkeergelegenheid op het ruim 3 hectare grote perceel waarop ook het nieuwe bedrijf wat effe groter dan één hectare groot is werd gebouwd, stonden ook langs de kant van een groot aantal wegen op het industrieterrein honderden auto’s geparkeerd.
Verschillende verkeersregelaars zorgde voor een ordentelijk verloop van deze enorme stroom auto’s in de omgeving van het te bezichtigen bedrijf. De drie compagnons Niels Boekel, Bas Francis en Joost van Wonderen hadden wel op een behoorlijke toeloop gerekend maar zoveel belangstellenden overtrof hun verwachting volkomen. Het bedrijf van handelsonderneming A.N Boekel is gespecialiseerd in import en export van kool prei en uien, alle soorten aardappelen en vollegrondgroenten heeft inmiddels zo’n 100 werknemers in dienst.
Het oer Waarlandse bedrijf was na ruim 40 jaar finaal uit z’n jasje gegroeid, het was allemaal veels te klein, krap en benauwd daar aan de Slootgaardweg. Het aantal laad en losplatformen was inmiddels al lang niet meer toereikend wat weer met regelmaat ongewenste wachttijden tot gevolg had. De tijd was al langer meer dan rijp om naar een andere veel grotere locatie uitte zien en te verkassen, Waarland was helaas geen optie dus werd er voor Breekland in Langedijk gekozen.
Er staat nu een bedrijfshal kwa oppervlakte voor de toekomst, met ruim voldoende laad en loosplatformen, en belangrijk een goede stroom en onmisbare datavoorziening. Ruime verpakkings en expeditie ruimtes en voldoende droogkamers waar gebruik van gemaakt kan worden. Weliswaar niet in Waarland maar wel er vlakbij redelijk in de buurt voor het personeel, de mensen kennen het bedrijf en er wordt veel zaken gedaan met de telers uit de omgeving.
Voor de vrachtwagens liggen de wegen ook vrij gunstig met de S3 en de A 9 niet ver bij het bedrijf vandaan, de N 504 richting Wieringerwerf en de A 7 is ook niet verkeerd. Oprichter Ad Boekel die zijn bedrijf heeft overgedaan aan de drie compagnons zoon Niels Boekel, Bas Francis en Joost van Wonderen had 50 jaar terug zeker niet kunnen bevroeden dat het bedrijf ooit zou worden verkast uit Waarland naar enorm groot pand op een bedrijventerrein in Langedijk.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.